Pintar interiors

Bé, per pintar unes parets interiors es poden fer servir tant productes d’exterior com d’interior. Si utilitzem productes d’exterior tindrem uns acabats una miqueta àspres, però el suport adquirirà una gran resistència i es podrà rentar tantes vegades com es vulgui sense que perdi les seves propietats.

Ara bé, normalment amb un PLÀSTIC INTERIOR EXTRA, o un PLÀSTIC INTERIOR SUPER EXTRA, de naturalesa acrílica, en farem prou. L’acabat que dónen aquests dos plástics és molt més sedós. El resultat que dónen és molt satisfactori ja que també permeten ser rentats moltes vegades sense perdre les propietats. La seva composició, altament rica en resines i biòxid de tità, li permet que s’arrapi molt bé sobre les parets interiors de guix i que cubreixi de forma excel.lent. Això sí, sempre que la superfície a pintar sigui de guix, la primera capa caldrà rebaixar-la un 10-15% per tal de que penetri bé dins aquest suport. La segona capa no cal que es rebaixi, pot ser aplicada directament.

La diferència que hi ha entre aquests dos plàstics és bàsicament el rendiment i la cubrició. El PLÀSTIC INTERIOR SUPER EXTRA rendirá més i cubrirà més que el PLÀSTIC INTERIOR EXTRA: es podran fer uns 40-45 metres quadrats a 2 capes.

Per motius tècnics els colors per interior només es poden fer amb el PLÀSTIC INTERIOR SUPER EXTRA. Podem fer els colors de la nostre carta com els d’altres cartes universals.

adminPintar interiors